24 oktober 2021.
Vandaag naar de Bundessieger- Ausstellung 2021 in Gelsenkirchen (D) geweest met Bindi aka Marakoopa's Illuka. Ze is 1 ste in haar klasse geworden en daarmee weer twee punten (dubbele CAC) verzameld voor het kampioenschap. Trots op haar hoe ze zich gedraagt.

 


20 oktober 2021.
Vandaag voor Dalton (aka Kings and Queenies Caught in the Act) het Patella Luxatie onderzoek (Meutstege) laten uitvoeren. Resultaat is dat hij prima in orde is, vrij (vast). We zijn blij.

17 oktober 2021.
Vandaag weer eens een FHN wedstrijd gelopen met Kinta. En niet onverdienstelijk na zo een lange tijd geen wedstrijden gelopen.
Nr 6 op de jumping, 1 ft in de palen, 5de plaats op het vp wederom 1 ft in de palen. 1ste plaats op de gambling. Best tevreden vandaag.(video 1, video 2. Sylvia bedankt voor het filmen.)


14 oktober 2021.
Vandaag ECVO oogonderzoek laten doen voor Marakoopa's Illuka aka Bindi; D'Alies Dog Olijvje Kiona aka Caitlin en Kings and Queenies Caught in the Act aka Dalton.
Allemaal vrij. We zijn blij.


20 augustus 2021.
Vandaag naar een show geweest in Gelsenkirchen met Bindi, de German Winner 2021. Ze is 2e geworden in de tussenklasse met een heel mooi rapport, van toch wel een kritische keurmeester (president van de VDH).
Voor diegene die het duits moeilijk kunnen lezen hier een summiere vertaling: Vrouwlijk evenwichtige verschijning, houding typisch voor het ras, uitstekende hoofdproporties; oren correct gedragen; volle bruine ogen; correct bevestigde nek. Bovenbelijning bij het staan licht meegevend en stabiel in de beweging, bij draf wordt de staart iets te hoog gedragen. Middelsterke voorborst middelsterke hoekingen voor; goede hoekingen achter. Flankenpartij duidelijk gewelfd. Perfecte vacht. Vloeiende draf-actie. Zowel de voor als achter in de beweging sterk convergerend. Vriendelijk gedrag.
Met dank aan Nina Terörde.

15 juli 2021.
Vandaag viert het H nest hun vierde verjaardag. Van harte gefeliciteerd. King, Flo, Ravi, Cami, Alison, Taako en Jente.


17 juni 2021
.
Het C-nest verjaart vandaag, gefeliciteerd met de 12e verjaardag. Degene die over de regenboog zijn gegaan , run free..

1 juni 2021.
Vandaag wordt G Nest 7 jaar, Kinta, Milo gefeliciteerd. Helaas is Danté al vroeg overleden, run free Danté.


18 april 2021
.
Vanmorgen vroeg het bed uit om een canitrail te lopen in het Duurswouder heide gebied/ Bakkeveen samen met Mark en Akira. Het begon koud (2 °C) en nevelig maar gedurende de loop kwam het zonnetje erdoor. Ik wist niet dat ze zo'n mooi gebied in Friesland hadden. Zo zie je maar weer. Genoten. Na de afloop even koffie en chocodrinken. Tanja en Arie Rietkerk, bedankt.


14 april 2021
.
Vandaag viert het F-nest haar 9e verjaardag. Van harte gefeliciteerd Gizmo, Lexi, Felan en Koos. Flynt, Neelix en Dutch run free on the other side.

2 april 2021.
Caitlin is jarig , hiep , hiep hoera. Vandaag 3 jaar. Grote meid. Ook broertje Yoepie gefeliciteerd. Patrick en Max , bedankt voor dit geweldige meisje.


28 maart 2021
.
Vandaag de 13e verjaardag van het B nest. Bega en wellicht Bardo vieren hun verjaardag in het gouden mandje wat ze hebben , Boutros en Kyra are running free.


23 maart 2021
.
Vandaag wordt het I nest 1 jaar, van harte gefeliciteerd Idai, Bart(je), Suus, Finbar en Bindi.


17 januari 2021
.
Vanmorgen maar een keer weer in het Bargerveen getraild, er is veel veranderd in het gebied. Voor de veiligheid maar meestal op de grote paden gelopen. Was heerlijk om te doen en genieten.

1 januari 2021.
Wij wensen u een prettig nieuwjaar.